Vad kan vi hjälpa dig med?

Se svar på vanliga frågor, följ guider för våra produkter och tjänster och få hjälp att felsöka via vårt verktyg Fixa.

Produkter och tjänster

Service och information

Här hittar du alla våra guider för aktivering av våra streamingtjänster.

Om du inte har fått din aktiveringslänk kan du alltid logga in på Mitt Telia. När du är inloggad på Mitt Telia kan du aktivera tjänsten.

Om du har uppdaterat hastigheten på ditt bredband kan du behöva starta om routern för att ändringen ska gå igenom. Ibland kan det ta lite längre tid för ändringen att gå igenom, avvakta därför i cirka 24 timmar för att se om hastigheten ökar. Om du fortfarande upplever problem med din hastighet kan du använda vårt verktyg Fixa för att förbättra, felsöka och felanmäla din tjänst.

Vi jobbar ständigt på att förbättra vår kommunikation så att otydlighet inte uppstår. Vi ber aldrig om dina kontouppgifter via mejl eller sms. Svara aldrig på dessa mejl eller sms. Kontakta oss om du har frågor. Du kan även läsa mer om hur vi kommunicerar här.

Du ansöker om autogiro via din internetbank. Med autogiro dras pengar automatiskt från ditt bankkonto på fakturans förfallodag. Det är inte möjligt att betala med autogiro från ett samägt konto.

Logga in på Mitt Telia några dagar efter din ansökan och byt till sms-notifiering om du inte längre vill få pappersfaktura. Med sms-notifiering skickar vi istället ett meddelande med belopp och när pengarna kommer dras till ditt mobilnummer.

Om du fyllt i ditt mobilnummer som kontaktnummer på Mitt Telia innan du ansökte om autogiro, får du sms-avisering automatiskt.