IT och produktivitet

Effektiva arbetsplatser med rätt verktyg, utan IT-strul och säkrade från cyberangrepp är nyckeln till framgångsrikt företagande. Vi har både verktygen och experterna för att frigöra ditt företags potential.

Kvinna och man pratar på takterrass i Stockholm
  • De bästa programmen

    från de ledande leverantörerna.

  • All IT och uppkoppling

    på ett ställe.

  • Kunskap och hjälp

    när du behöver det.

Missade samtal. Det är inte Telia.

Lär känna den nya företagsväxeln Telia Smart Connect. En växel i molnet som löser typ allt. För 89 kr/mån. Det är Telia.

Telias erbjudanden inom IT och produktivitet

Cybersäkerhet

Skaffa ett helhetsskydd mot yttre hot och säkra din egen prestanda. Hitta den tjänst som passar din verksamhet, eller kombinera flera utifrån behov.Cybersäkerhet

IT-tjänster

Behöver du IT-support? Tillfällig hjälp eller löpande varje månad? Våra IT-experter hjälper ditt företag med allt från cybersäkerhet till Microsoft 365.

IT-tjänster

Produktivitet

Teknik, verktyg och program som gör att du får jobbet gjort. Snabbare, roligare och utan strul med teknik eller långsam uppkoppling.

Produktivitet

Hosting

Säkra att din verksamhet har en bra närvaro på internet. Du får en enkel, trygg och stabil lösning med mycket hög tillgänglighet och kvalitet.

Hosting

Hårdvara

Vad är en anslutning utan rätt hårdvara? Här hittar du allt från mobiler och surfplattor till konferenstelefoner och headset. 

Hårdvara

Med oss som digitaliseringspartner blir vägen tydlig

Vi är mer än en telekomleverantör, vi är din pålitliga digitaliseringspartner och rådgivare. Telia utgör ryggraden i det digitala samhället och levererar de bästa uppkopplingsmöjligheterna, robusta och säkra anslutningar, hög säkerhet och mängder av olika IT-lösningar som tar både dig och samhället framåt.

Tillsammans med Telia Cygate gör vi företag och organisationer säkrare, effektiviserar verksamheter och driver hållbar tillväxt.

Vi har funnit här sen 1853, vi finns här idag och vi kommer finnas här imorgon. Alltid ledande inom teknisk samhällsutveckling.

Man som springer på gata mellan hus

Vi älskar frågor och funderingar

I våra supportguider hittar du enkelt lösningen på de flesta problem, annars hjälper vi dig vidare.